Roses for Children

De stichting ´Roses For Children‘ , mede opgericht door Herman van Veen, stelt zich ten doel het wereldwijd indringend aandacht vragen voor kinderen die hun kind zijn niet kunnen of konden beleven.

Zij vraagt aandacht voor de soms bijzonder moeilijke levensomstandigheden van kinderen. Voor kinderen die aan de schaduwkant van het leven staan, omdat ze niet gewenst, uitgebuit en verwaarloosd worden, omdat ze onbekwaam en lastig gevonden worden, voor de voeten lopen. Straatkinderen, beschadigde kinderen, die verkracht, tot prostitutie gedwongen, gepest of mishandeld worden. Kinderen die geestelijk en lichamelijk mishandeld zijn. Kinderen, die bloot staan aan psychische stoornissen en angsten, gekwetst zijn tot diep in hun ziel.

Zij geeft vorm aan deze doelstelling door het realiseren van een Internationaal Monument voor het Onbekende Kind, een monument vormgegeven door mensgrote stenen uit de hele wereld. Zo wordt de boodschap verspreid en wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor het onbekende kind. De Roos als hart en start van het monument in het betrokken land. Met dit monument wil de Stichting deze kinderen eren. Kinderen die niet meer bij ons zijn gedenken en van daaruit stilstaan bij de kinderen van nu, bij de toekomst van alle kinderen ´.

 

Wordt Vriend

en doneer

www.rosesforchildren.nl