Op vrijdagavond staat de kunstbeurs in het teken van de stichting Energy4all en het Heartparade project met een unieke expositie van heARTseats. HeARTseats zijn tweepersoons hartvormige designbanken, ontworpen door designer-kunstenaar Johan Leemkuil. Deze bijzondere banken zijn beschilderd door bekende kunstenaars uit Nederland en België. De heARTseats zijn op deze avond exclusief te bezichtigen.

De avond wordt gepresenteerd door tv-presentator Jochem van Gelder die enkele bekende kunstenaars zal interviewen. Daarna wordt de Vipavond muzikaal opgeluisterd door zanggroep Charmony, met hun swingende sfeervolle songs in een retro jasje. Samen zorgen zij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleefd. Wacht niet te lang, bestel de kaarten en steun daarmee het goede doel. De helft van het entreebedrag komt rechtstreeks ten goede aan de Stichting Engery4All.

 

Kaarten à € 40,- p.p. ( inclusief hapje + drankje en een toegangskaart voor de Kunstbeurs t.w.v. € 10,-) te bestellen via info@kunstbeursvannoordbrabant.nl

 

Programma:

20.00 – 20.15 uur – Ontvangst

20.15 – 20.45 uur – Interview ‘heartparade kunstenaars door Jochem van Gelder

20.45 – 22.00 uur – Optreden ‘Charmony’

22.00 – 23.00 uur – Nagenieten en van dichtbij bekijken van de heartseats. Meet en great aanwezige kunstenaars, onder het genot van een hapje en een drankje.

23.00 uur – Einde avond

 

image-2454