Toonaangevende hedendaagse kunst

Op De Kunstbeurs van Noord-Brabant zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen.De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Locatie

De kunstbeurs vindt plaats op de accommodatie van galerie en beeldenpark Sous-Terre, aan de Batterijstraat 23a in Lithoijen (gem. Oss). Met een galerie van 1000 m2 en een beeldenpark van 30.000 m2 en met een daarbij behorende collectie van ruim 3000 kunstwerken, geldt galerie Sous Terre als één van de grootste en meest gerenommeerde galerieën van Nederland. Niet voor niets is deze galerie ook dit jaar tot de finale doorgedrongen van de ‘Galerie van het jaar 2016’ verkiezing. Niet alleen de kunstbeurs en de vestiging van galerie Sous Terre is inspirerend, maar ook de ligging van deze locatie in het typisch Brabantse landschap is een trekpleister op zich. Kunst als onderdeel van de natuur. Dit maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Contact

Beurslocatie
Batterijstraat 23A, Lithoijen (gem. Oss)

Routebeschrijving

E-mail
info@kunstbeursvannoordbrabant.nl

Telefoon
+31(0)412 – 48 21 59

Openingstijden

Zaterdag 14 september
10.00 – 20.00 uur

Zondag 15 september
10.00 – 18.00 uur

Plattegrond

Klik hier om de plattegrond in hoge resolutie te downloaden

Klik hier om de plattegrond in hoge resolutie te downloaden

Organisatie

De organisatie van De Kunstbeurs van Noord-Brabant is in handen van Sous-Terre Evenementen. Een groep gedreven kunstprofessionals, die haar oorsprong vindt in Sous-Terre Galeries. Met ruim 26 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van bijzondere exposities en deelname aan gerespecteerde nationale en internationale kunstbeurzen, weten de mensen van Sous-Terre waar ze het over hebben.

 

Met Sous-Terre Evenementen is een onderdeel aan de Sous-Terre formule toegevoegd, waarbij de prachtige galerieruimtes en de beeldenparken worden ingezet voor het organiseren van diverse evenementen. Comfortabele, veelzijdige en inspirerende gebouwen gelegen te midden van een kunstzinnige omgeving. Kortom, galerie Sous-Terre biedt u dé ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst.

Voor iedereen die enige affiniteit met kunst heeft of zich wil onderscheiden, is het een must om kennis te maken met deze nieuwe vorm van kunstbeleving. Als u iets te vieren hebt, een team van enthousiaste, creatieve mensen met kennis en ervaring staan voor u klaar en heten u van harte welkom!

Voor meer informatie: www.galerie-sous-terre.nl

 

Sous-Terre Evenementen heeft bovendien de beschikking over een uniek eigen standaard standbouwsysteem compleet met verlichting en allerlei toebehoren. Hiermee kan Sous-Terre Evenementen elke organisatie van beurzen en overige evenementen van dienst zijn.

Voor meer informatie: www.ultralightstandbouw.nl

 

Sous-Terre Evenementen is gevestigd in Lithoijen aan de Batterijstraat 23 A, 5396 NT en is telefonisch bereikbaar op het nummer: 0412-482159 en per e-mail.

Bestel uw tickets online

 

 

Toegangsprijzen

Dagkaart: € 10.00
65+ kaarthouders en CJP: € 5.00
Kinderen tot 14 jaar: Gratis

Huisregels

In verband met u en onze veiligheid vragen wij u vriendelijk om u aan de onderstaande huisregels te houden.

Het is de bezoeker niet toegestaan kunstvoorwerpen, honden, paraplu’s, beeld- en geluidapparatuur, grote tassen en rugzakken mee te nemen op de beursvloer.

Wij maken u erop attent dat cameratoezicht en tassencontrole deel uitmaken van de bewaking. Rondleidingen voor groepen zijn alleen op aanvraag.