Hotel de Naaldhof

Hotel-restaurant ‘De Naaldhof’ geldt als één van de meest veelzijdige horecabedrijven van Noord-Brabant. Een bedrijf waar gastvrijheid een waardevolle betekenis heeft. Behalve overnachten in één van de moderne kamers kunt u bij ‘De Naaldhof’ ook heerlijk dineren, paintballen, lasergamen, biljarten, bowlen, fitnessen of tot rust komen in de sauna of op het ruime terras. De Naaldhof ligt bovendien midden in een bosrijke omgeving met veel mooie wandel-fietsroutes. Kortom, genoeg mogelijkheden voor een aangenaam verblijf of een gezellig avondje uit.

Beleving

Voor veel bezoekers van de kunstbeurs zal één dag niet voldoende om zowel de kunstbeurs als het gebied langs de Maas, met zijn vele tientallen grote en kleine ondernemingen die op en rond de Maas actief zijn, te verkennen. Bij Hotel-restaurant ‘De Naaldhof‘ kunnen bezoekers en deelnemers van de kunstbeurs een aangenaam verblijf of een gezellig avondje ‘après art‘ tegemoet zien.

Reserveer uw kamer

Druk op de onderstaande knop en reserveer uw kamer bij Hotel de Naaldhof of neem telefonisch contact op via: +31(0)412 622129

Reserveer een kamer

Beursarrangement

In samenwerking met de Kunstbeurs van Noord Brabant biedt Hotel – restaurant De Naaldhof haar bezoekers een bijzonder arrangement aan.

€ 119,- per kamer o.b.v. een tweepersoonskamer

  • Logies incl. ontbijt
  • 3-gangen dagmenu
  • 1 dag Fietshuur
  • Gratis gebruik van fitness en sauna
  • Incl.2 toegangskaarten voor de kunstbeurs


Reserveer dit arrangement