Bekijk arrangementen door op de (blauwe) tabbladen te klikken

Jeroen Bosch paviljoen – Tuin der Lusten – Jheronimus Bosch arrangementen bij Galerie Sous-Terre

Speciaal ter gelegenheid van het Jheronimus Bosch jaar organiseert Galerie Sous-Terre haar eigen Jeroen Bosch Expositie.

Bekende nationale en internationale kunstenaars, die sinds lange tijd geïnspireerd zijn door Jeroen Bosch, zijn voor deze expositie uitgenodigd. U kunt schilderijen, beelden en bijzondere kunstobjecten bewonderen zoals bewegende robots, dierlijke sieraden en aparte lampen van Adje Martens, Alex van Ierland, Antoon van Wijk, Felieke van der Leest, Fernando Caceres, Hans van der Valk, Harry Arling, Hermien Buytendijk, Katinka Waelbers, Mariano Bottoli, Merab Gagiladze, Ugo Corsi en Giorgi Kukhalashgili.

De werken worden gepresenteerd in ‘De Tuin der Lusten’ en het ‘Jeroen Bosch Paviljoen’.

Naast de expositie heeft de galerie in samenwerking met een aantal bedrijven een aantal ‘Jeroen Bosch’ arrangementen ontwikkeld.

 

Voor meer info:
Galerie Sous-Terre
T. 0412-482159
E. info@galerie-sous-terre.nl
www.sous-terre.nl

 

Jeroen-Bosch-arrngement-Galerie-Sous-Terre

Brabants Genieten met Jeroen Bosch

Met het 3 gangen Brouwers menu, een LUST voor elke gast. Bij Bierbrouwerij Oijen, gelegen in de TUIN van de Maas, is het HEMELS genieten van dranken en spijzen. Bierbrouwerij biedt de gast de mogelijkheid om in de Brouwerij een kijkje te nemen en naast eten en drinken volop te genieten van ons prachtige buitengebied aan de Maas. Samen met de bijzondere expositie van Galerie Sous Terre in Lithoijen of met het Zand Sculpturen Festival in Oss komt Jeroen Bosch in deze Tuin in het buitengebied weer volop tot leven!

Optioneel vervoer onze Maasmeander Trein, solexen, fietsen, tuktuks vanaf verschillende locaties in het buitengebied, maar ook vanuit Centraal Station in Oss.

 

Jeroen-Bosch-arrangement-Bierbrouwerij

Een solextocht door de Tuin der Lusten

Solextocht met onderweg hedendaagse Jeroen Bosch expositie bij Galerie Sous-Terre

Speciaal ter gelegenheid van het Jheronimus Bosch jaar organiseert Galerie Sous-Terre haar eigen Jeroen Bosch Expositie. Tijdens deze expositie kunt u hedendaagse schilderijen, beelden en bijzondere kunstobjecten bewonderen zoals bewegende robots, dierlijke sieraden en aparte lampen.

Kom de Duvelsmakers bewonderen, zien en meemaken bij Galerie Sous-Terre Lithoijen.

Halverwege de route bij Galerie Sous-Terre ontvangen de galeriehouders u met een drankje en zoutje. Aansluitend krijgt u een groepsrondleiding door De Tuin der Lusten en door het Jeroen Bosch Paviljoen. bij Galerie Sous-Terre. In een aangename omgeving ziet u hier eigentijdse kunstwerken van kunstenaars welke zich duidelijk hebben laten inspireren door het werk van Jeroen Bosch.

 

Jeroen-Bosch-arrangement-Boeren-Solex